Auzu pārslu biezputra

Putras, biezeņi 3 Pēdējais atjauninājums: Jun 09, 2020 Izveidots: Aug 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Auzu pārslu biezputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdeni ar pienu uzvāra.
  2. Pievieno auzu pārslas un maisot vāra 15-20 minūtes.
  3. Pieliek sāli, cukuru un sviestu, un izmaisa.
  4. Pasniedz ar kausētu sviestu.

Auzu pārslu biezputra



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Auzu pārslu biezputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdeni ar pienu uzvāra.
  2. Pievieno auzu pārslas un maisot vāra 15-20 minūtes.
  3. Pieliek sāli, cukuru un sviestu, un izmaisa.
  4. Pasniedz ar kausētu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.