- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Aukstas foreles ar vēžiem mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītām un nomazgātām forelēm izver diegu cauri astei virs spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai zivis būtu lokā saliektas.
- Foreles aplaista ar uzkarsētu etiķi.
- Uzvāra ūdeni ar sāli, pieliek notīrītas, sagrieztas saknes, ļauj forelēm 4 - 5 min. vārīties šai virumā un vēl brīdi vilkties siltumā uz pavarda.
- Beigās foreles izņem no viruma, uz kāstuves nopilina, atdzesē, un saliek apaļā bļodā uz apakšā paklātas, salocītas salvetes.
- Bļodas vidū noliek greznuma iesmu ar virsū uzspraustu novārītu vēzi, un ēdienu garnē ar citiem vēžiem, un pētersīļu pušķīšiem, Atsevišķā traukā klāt dod majonēzes mērci.
Aukstas foreles ar vēžiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Aukstas foreles ar vēžiem mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītām un nomazgātām forelēm izver diegu cauri astei virs spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai zivis būtu lokā saliektas.
- Foreles aplaista ar uzkarsētu etiķi.
- Uzvāra ūdeni ar sāli, pieliek notīrītas, sagrieztas saknes, ļauj forelēm 4 - 5 min. vārīties šai virumā un vēl brīdi vilkties siltumā uz pavarda.
- Beigās foreles izņem no viruma, uz kāstuves nopilina, atdzesē, un saliek apaļā bļodā uz apakšā paklātas, salocītas salvetes.
- Bļodas vidū noliek greznuma iesmu ar virsū uzspraustu novārītu vēzi, un ēdienu garnē ar citiem vēžiem, un pētersīļu pušķīšiem, Atsevišķā traukā klāt dod majonēzes mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt