Aukstais teļa cepetis

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 17, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Aukstais teļa cepetis pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cepeti nomazgā, nocērt kāju, ierīvē ar sāli.
  2. Pannā izkausē sviestu, liek cepeti ar virsējo pusi uz apakšu krāsnī, kad sakarsis, pielej ūdeni.
  3. Aplaistot cep vienu pusi brūnu, apgriež, cep otru pusi brūnu.
  4. No mērces pagatavo aspiku.
  5. Ļauj cepetim atdzist, atdala no kaula, sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz bļodas, garnē ar brūno aspiku, gurķu vēdeklīšiem, zaļumiem.

Aukstais teļa cepetis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Aukstais teļa cepetis pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cepeti nomazgā, nocērt kāju, ierīvē ar sāli.
  2. Pannā izkausē sviestu, liek cepeti ar virsējo pusi uz apakšu krāsnī, kad sakarsis, pielej ūdeni.
  3. Aplaistot cep vienu pusi brūnu, apgriež, cep otru pusi brūnu.
  4. No mērces pagatavo aspiku.
  5. Ļauj cepetim atdzist, atdala no kaula, sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz bļodas, garnē ar brūno aspiku, gurķu vēdeklīšiem, zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.