- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Aukstais teļa cepetis pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cepeti nomazgā, nocērt kāju, ierīvē ar sāli.
- Pannā izkausē sviestu, liek cepeti ar virsējo pusi uz apakšu krāsnī, kad sakarsis, pielej ūdeni.
- Aplaistot cep vienu pusi brūnu, apgriež, cep otru pusi brūnu.
- No mērces pagatavo aspiku.
- Ļauj cepetim atdzist, atdala no kaula, sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz bļodas, garnē ar brūno aspiku, gurķu vēdeklīšiem, zaļumiem.
Aukstais teļa cepetis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Aukstais teļa cepetis pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cepeti nomazgā, nocērt kāju, ierīvē ar sāli.
- Pannā izkausē sviestu, liek cepeti ar virsējo pusi uz apakšu krāsnī, kad sakarsis, pielej ūdeni.
- Aplaistot cep vienu pusi brūnu, apgriež, cep otru pusi brūnu.
- No mērces pagatavo aspiku.
- Ļauj cepetim atdzist, atdala no kaula, sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz bļodas, garnē ar brūno aspiku, gurķu vēdeklīšiem, zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt