Aukstā biešu zupa

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Feb 06, 2020 Izveidots: Jan 20, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Aukstā biešu zupa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu bieti sagriež salmiņos vai sarīvē skaidās, pārlej ar ūdeni, pievieno nedaudz citronskābes, izvāra, atdzesē.
  2. Bļodā ieber lokus, pieliek sāli un ar karoti saberž, līdz loki kļūst mīksti.
  3. Vārītos kartupeļus saspiež vai sarīvē, samaisa ar olas dzeltenumu, lokiem, sinepēm un maisot atšķaida ar biešu novārījumu.
  4. Gurķus sīki sagriež un kopā ar sasmalcinātiem cīsiņiem vai desu un dillēm pievieno zupai.
  5. Pēc vajadzības zupai pieliek sāli, cukuru, etiķi.
  6. Pasniedzot liek klāt skābu krējumu.

Aukstā biešu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Aukstā biešu zupa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu bieti sagriež salmiņos vai sarīvē skaidās, pārlej ar ūdeni, pievieno nedaudz citronskābes, izvāra, atdzesē.
  2. Bļodā ieber lokus, pieliek sāli un ar karoti saberž, līdz loki kļūst mīksti.
  3. Vārītos kartupeļus saspiež vai sarīvē, samaisa ar olas dzeltenumu, lokiem, sinepēm un maisot atšķaida ar biešu novārījumu.
  4. Gurķus sīki sagriež un kopā ar sasmalcinātiem cīsiņiem vai desu un dillēm pievieno zupai.
  5. Pēc vajadzības zupai pieliek sāli, cukuru, etiķi.
  6. Pasniedzot liek klāt skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.