Augļu majonēze

Mērces 8 Pēdējais atjauninājums: Dec 26, 2019 Izveidots: Dec 25, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Augļu majonēze savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ceptus ābolus un konservētas vai svaigas plūmes izberž caur sietiņu.
  2. Iegūto biezeni vēlreiz izberž caur smalku sietiņu.
  3. Pievieno jāņogu vai citronu sulu un cukuru.
  4. Saputo un samaisa ar majonēzi.

Augļu majonēze



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Augļu majonēze savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ceptus ābolus un konservētas vai svaigas plūmes izberž caur sietiņu.
  2. Iegūto biezeni vēlreiz izberž caur smalku sietiņu.
  3. Pievieno jāņogu vai citronu sulu un cukuru.
  4. Saputo un samaisa ar majonēzi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.