- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Augļu majonēze savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ceptus ābolus un konservētas vai svaigas plūmes izberž caur sietiņu.
- Iegūto biezeni vēlreiz izberž caur smalku sietiņu.
- Pievieno jāņogu vai citronu sulu un cukuru.
- Saputo un samaisa ar majonēzi.
Augļu majonēze
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Augļu majonēze savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ceptus ābolus un konservētas vai svaigas plūmes izberž caur sietiņu.
- Iegūto biezeni vēlreiz izberž caur smalku sietiņu.
- Pievieno jāņogu vai citronu sulu un cukuru.
- Saputo un samaisa ar majonēzi.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt