Augļu biezeņa mērce

Mērces 3 Pēdējais atjauninājums: Jan 11, 2020 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Augļu biezeņa mērce pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Biezeni, atšķaida ar ūdeni, labi savāra un nogaršina ar cukuru, cimtu un citronu.
  2. Mērci uzvāra ar aukstā ūdenī iejauktiem kartupeļmiltiem un beigās izberž caur sietiņu.
  3. Biezeņa vietā var ņemt augļu sīrupu vai sulu.

Augļu biezeņa mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Augļu biezeņa mērce pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Biezeni, atšķaida ar ūdeni, labi savāra un nogaršina ar cukuru, cimtu un citronu.
  2. Mērci uzvāra ar aukstā ūdenī iejauktiem kartupeļmiltiem un beigās izberž caur sietiņu.
  3. Biezeņa vietā var ņemt augļu sīrupu vai sulu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.