- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Augļu biezeņa mērce pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Biezeni, atšķaida ar ūdeni, labi savāra un nogaršina ar cukuru, cimtu un citronu.
- Mērci uzvāra ar aukstā ūdenī iejauktiem kartupeļmiltiem un beigās izberž caur sietiņu.
- Biezeņa vietā var ņemt augļu sīrupu vai sulu.
Augļu biezeņa mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Augļu biezeņa mērce pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Biezeni, atšķaida ar ūdeni, labi savāra un nogaršina ar cukuru, cimtu un citronu.
- Mērci uzvāra ar aukstā ūdenī iejauktiem kartupeļmiltiem un beigās izberž caur sietiņu.
- Biezeņa vietā var ņemt augļu sīrupu vai sulu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt