- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kartupeļiem ieteicams nogriezt galiņus, lai tie pēc vārīšanās būtu miltaināki.
Ar mizu vārītus un pēc tam nomizotus kartupeļus sagatavo dažādās mērcēs, sacepumos un dažādos salātos.
Kā gatavot Ar mizu vārīti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus ar suku nomazgā vairākos ūdeņos.
- Liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstus.
- Kad kartupeļi gatavi, ūdeni nolej un vaļējā katliņā patur uz uguns, lai apžūst.
- Pirms pasniegšanas nomizo, liek dziļākā traukā un pasniedz kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem.
Ar mizu vārīti kartupeļi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kartupeļiem ieteicams nogriezt galiņus, lai tie pēc vārīšanās būtu miltaināki.
Ar mizu vārītus un pēc tam nomizotus kartupeļus sagatavo dažādās mērcēs, sacepumos un dažādos salātos.
Kā gatavot Ar mizu vārīti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus ar suku nomazgā vairākos ūdeņos.
- Liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstus.
- Kad kartupeļi gatavi, ūdeni nolej un vaļējā katliņā patur uz uguns, lai apžūst.
- Pirms pasniegšanas nomizo, liek dziļākā traukā un pasniedz kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt