Apelsīnu zupa

Zupas 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Mar 08, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Apelsīnu zupa pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vienam apelsīnam noloba plānu kārtiņu mizas dzeltenumu un to vāra apm. stundu ar 2 l ūdens.
  2. Nokāš, pieliek cukuru, sāli un grūztus sausiņus, un visu vēl vāra apm. 15 min.
  3. Piejauc vīnu un cukurā ieberztu 3 apelsīnu mizu un sulu un buljonu satumina ar olu dzeltenumu.
  4. Traukā ieliek sviestā ceptas baltmaizītes un divu apelsīnu šķēlītes, pārlej gatavo zupu un tūliņ pasniedz galdā.

Apelsīnu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Apelsīnu zupa pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vienam apelsīnam noloba plānu kārtiņu mizas dzeltenumu un to vāra apm. stundu ar 2 l ūdens.
  2. Nokāš, pieliek cukuru, sāli un grūztus sausiņus, un visu vēl vāra apm. 15 min.
  3. Piejauc vīnu un cukurā ieberztu 3 apelsīnu mizu un sulu un buljonu satumina ar olu dzeltenumu.
  4. Traukā ieliek sviestā ceptas baltmaizītes un divu apelsīnu šķēlītes, pārlej gatavo zupu un tūliņ pasniedz galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.