- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Apelsīnu zupa pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vienam apelsīnam noloba plānu kārtiņu mizas dzeltenumu un to vāra apm. stundu ar 2 l ūdens.
- Nokāš, pieliek cukuru, sāli un grūztus sausiņus, un visu vēl vāra apm. 15 min.
- Piejauc vīnu un cukurā ieberztu 3 apelsīnu mizu un sulu un buljonu satumina ar olu dzeltenumu.
- Traukā ieliek sviestā ceptas baltmaizītes un divu apelsīnu šķēlītes, pārlej gatavo zupu un tūliņ pasniedz galdā.
Apelsīnu zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Apelsīnu zupa pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vienam apelsīnam noloba plānu kārtiņu mizas dzeltenumu un to vāra apm. stundu ar 2 l ūdens.
- Nokāš, pieliek cukuru, sāli un grūztus sausiņus, un visu vēl vāra apm. 15 min.
- Piejauc vīnu un cukurā ieberztu 3 apelsīnu mizu un sulu un buljonu satumina ar olu dzeltenumu.
- Traukā ieliek sviestā ceptas baltmaizītes un divu apelsīnu šķēlītes, pārlej gatavo zupu un tūliņ pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt