Apelsīnu mērce

Mērces 3 Pēdējais atjauninājums: Jan 06, 2020 Izveidots: Jan 28, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Apelsīnu mērce saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Apelsīnus un citronu ar nazi plāni nomizo. Buljonu kopā ar miziņām uzvāra, miziņas izņem, buljonu sabiezina ar aukstā ūdenī iemaisītu kartupeļu cieti, mērci uzvāra, trauku noņem no uguns.
  2. Olu dzeltenumos iemaisa apelsīnu un citrona sulu, pakāpeniski pielej mērcei, to apmaisot,
  3. Pievieno sviestu, nogaršo, ja vajag, pieliek sāli, cukuru.

Apelsīnu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Apelsīnu mērce saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Apelsīnus un citronu ar nazi plāni nomizo. Buljonu kopā ar miziņām uzvāra, miziņas izņem, buljonu sabiezina ar aukstā ūdenī iemaisītu kartupeļu cieti, mērci uzvāra, trauku noņem no uguns.
  2. Olu dzeltenumos iemaisa apelsīnu un citrona sulu, pakāpeniski pielej mērcei, to apmaisot,
  3. Pievieno sviestu, nogaršo, ja vajag, pieliek sāli, cukuru.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.