- Porcija: 2 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 5
- Gatavošanas laiks: 20
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā gatavot Antrekots ar sīpoliem pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa mīkstumam sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, tās izdauza, pārkaisa sāli, piparus, izveido ovālas.
- Sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas un gatavas.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sviestā cep, līdz mīksti.
- Uz pannas, kur cepta gaļa un sīpoli, uzlej nedaudz buljona, uzvāra un izkāš.
- Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek to ar ceptiem sīpoliem, pārlej mērci un grezno ar zaļumiem.
- Pasniedz ar ceptiiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Antrekots ar sīpoliem
- Porcija: 2 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 5
- Gatavošanas laiks: 20
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā gatavot Antrekots ar sīpoliem pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa mīkstumam sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, tās izdauza, pārkaisa sāli, piparus, izveido ovālas.
- Sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas un gatavas.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sviestā cep, līdz mīksti.
- Uz pannas, kur cepta gaļa un sīpoli, uzlej nedaudz buljona, uzvāra un izkāš.
- Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek to ar ceptiem sīpoliem, pārlej mērci un grezno ar zaļumiem.
- Pasniedz ar ceptiiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt