Antrekots ar sīpoliem

Gaļas ēdieni 17 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 30, 2010
  • Porcija: 2 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 5
  • Gatavošanas laiks: 20
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Kā gatavot Antrekots ar sīpoliem pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa mīkstumam sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, tās izdauza, pārkaisa sāli, piparus, izveido ovālas.
  2. Sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas un gatavas.
  3. Sīpolus sagriež ripiņās un sviestā cep, līdz mīksti.
  4. Uz pannas, kur cepta gaļa un sīpoli, uzlej nedaudz buljona, uzvāra un izkāš.
  5. Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek to ar ceptiem sīpoliem, pārlej mērci un grezno ar zaļumiem.
  6. Pasniedz ar ceptiiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.

Antrekots ar sīpoliem



  • Porcija: 2 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 5
  • Gatavošanas laiks: 20
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Kā gatavot Antrekots ar sīpoliem pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa mīkstumam sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, tās izdauza, pārkaisa sāli, piparus, izveido ovālas.
  2. Sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas un gatavas.
  3. Sīpolus sagriež ripiņās un sviestā cep, līdz mīksti.
  4. Uz pannas, kur cepta gaļa un sīpoli, uzlej nedaudz buljona, uzvāra un izkāš.
  5. Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek to ar ceptiem sīpoliem, pārlej mērci un grezno ar zaļumiem.
  6. Pasniedz ar ceptiiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.