- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Aknu siers savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cūkas aknas un speķi smalki sakapā vai samaļ, izberž caur sietiņu un samaisa biezeni.
- Sīpolus un lokus, pētersīļa zaļumus un sēnes smalki sakapā, un piejauc klāt gaļas biezenim
- Pievieno sāli, piparus un berztu muskatriekstu.
- Maisījumu iepilda pastēšu formā, iepriekš tajā izklājot speķa šķēles, arī virsu noklāj ar plānām speķa šķēlēm.
- Pastēti apm. 1 st. cep mēreni karstā krāsnī.
Aknu siers
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Aknu siers savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cūkas aknas un speķi smalki sakapā vai samaļ, izberž caur sietiņu un samaisa biezeni.
- Sīpolus un lokus, pētersīļa zaļumus un sēnes smalki sakapā, un piejauc klāt gaļas biezenim
- Pievieno sāli, piparus un berztu muskatriekstu.
- Maisījumu iepilda pastēšu formā, iepriekš tajā izklājot speķa šķēles, arī virsu noklāj ar plānām speķa šķēlēm.
- Pastēti apm. 1 st. cep mēreni karstā krāsnī.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt