Aknu sacepums

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 06, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Aknu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknām novelk plēvīti, sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā, pievieno sīki sagrieztus, margarīnā apceptus sīpolus apceptus sīpolus, sakultu olas dzeltenumu, rīvmaizi, sāli, piparus un samaisa.
  2. Beidzot iecilā saputotu olu baltumu.
  3. Liek ar margarīnu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cepeškrāsnī cep 25-30 minūtes.

Aknu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Aknu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknām novelk plēvīti, sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā, pievieno sīki sagrieztus, margarīnā apceptus sīpolus apceptus sīpolus, sakultu olas dzeltenumu, rīvmaizi, sāli, piparus un samaisa.
  2. Beidzot iecilā saputotu olu baltumu.
  3. Liek ar margarīnu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cepeškrāsnī cep 25-30 minūtes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.