- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Aknu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknām novelk plēvīti, sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā, pievieno sīki sagrieztus, margarīnā apceptus sīpolus apceptus sīpolus, sakultu olas dzeltenumu, rīvmaizi, sāli, piparus un samaisa.
- Beidzot iecilā saputotu olu baltumu.
- Liek ar margarīnu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cepeškrāsnī cep 25-30 minūtes.
Aknu sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Aknu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknām novelk plēvīti, sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā, pievieno sīki sagrieztus, margarīnā apceptus sīpolus apceptus sīpolus, sakultu olas dzeltenumu, rīvmaizi, sāli, piparus un samaisa.
- Beidzot iecilā saputotu olu baltumu.
- Liek ar margarīnu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cepeškrāsnī cep 25-30 minūtes.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt