Aknu rīsi

Buljoni 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 17, 2019 Izveidots: Mar 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Aknu rīsi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Samaltām aknām klāt pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, majorānu, muskatriekstu, sāli, piparus, un visu kopā krietni samīca.
  2. Caur rupju sietiņu izspiež mazus putraimiņus un 3 minūtes vāra buljonā.

Aknu rīsi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Aknu rīsi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Samaltām aknām klāt pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, majorānu, muskatriekstu, sāli, piparus, un visu kopā krietni samīca.
  2. Caur rupju sietiņu izspiež mazus putraimiņus un 3 minūtes vāra buljonā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.