- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Aknu desas un baltmaizes sacepums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baltmaizei norīvē vai nogriež garoziņu, sagriež šķēlēs.
- Sīpolus sīki sasmalcina un taukvielā sacep, pievieno no apvalka attīrītu aknu desu, sāli, muskatriekstu, visu ātri izkarsē.
- Ietaukotā veidnē liek kārtu pienā apmērcētu baltmaizes šķēļu, kārtu aknu masas, virsū atkal kārtu baltmaizes.
- Pārlej ar sakultu olu un piena maisījumu, pārliek ar sviesta piciņām un krāsnī sacep.
Aknu desas un baltmaizes sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Aknu desas un baltmaizes sacepums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baltmaizei norīvē vai nogriež garoziņu, sagriež šķēlēs.
- Sīpolus sīki sasmalcina un taukvielā sacep, pievieno no apvalka attīrītu aknu desu, sāli, muskatriekstu, visu ātri izkarsē.
- Ietaukotā veidnē liek kārtu pienā apmērcētu baltmaizes šķēļu, kārtu aknu masas, virsū atkal kārtu baltmaizes.
- Pārlej ar sakultu olu un piena maisījumu, pārliek ar sviesta piciņām un krāsnī sacep.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt