Ābolu un vīna mērce

Mērces 11 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Jan 30, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Ābolu un vīna mērce pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus nomizo, izņem serdeni, sagriež un kopā ar mazu ūdens piedevu sasautē līdz izšķīšanai.
  2. Masu uzblenderē vai izspiež caur sietu, pievieno ūdeni un pēc garšas vīnu, cukuru, uzvāra, atdzesē.
  3. Ābolu vietā var izmantot arī bumbierus.

Ābolu un vīna mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Ābolu un vīna mērce pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus nomizo, izņem serdeni, sagriež un kopā ar mazu ūdens piedevu sasautē līdz izšķīšanai.
  2. Masu uzblenderē vai izspiež caur sietu, pievieno ūdeni un pēc garšas vīnu, cukuru, uzvāra, atdzesē.
  3. Ābolu vietā var izmantot arī bumbierus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.