- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Ābolu un vīna mērce pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus nomizo, izņem serdeni, sagriež un kopā ar mazu ūdens piedevu sasautē līdz izšķīšanai.
- Masu uzblenderē vai izspiež caur sietu, pievieno ūdeni un pēc garšas vīnu, cukuru, uzvāra, atdzesē.
- Ābolu vietā var izmantot arī bumbierus.
Ābolu un vīna mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Ābolu un vīna mērce pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus nomizo, izņem serdeni, sagriež un kopā ar mazu ūdens piedevu sasautē līdz izšķīšanai.
- Masu uzblenderē vai izspiež caur sietu, pievieno ūdeni un pēc garšas vīnu, cukuru, uzvāra, atdzesē.
- Ābolu vietā var izmantot arī bumbierus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt