- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu sula ziemai. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus mazgā un atdala serdeni.
- Griež uz četrām daļām. Izlaižam cauri sulas spiedei, no iegūtās sulas atdalām putas.
- Ņemam katlu, ielejam sulu un liekam uz uguns. Ja āboli ir ļoti skābi, var pievienot cukuru līzd garša Jūs apmierinās.
- Līdz ko sula sāk vārīties slēdzam uzreiz laukā, lai sula nezaudē savas vitamīnu vērtības.
- Gatavojam pudeles, kurās liesim sulu. Pudeles kārtīgi mazgā un izkarsē. Kamēr pudeles vēl siltas pildām sulu iekšā, vākojam.
- Šādā veidā iegūsim ļoti vērtīgu un vitamīniem bagātu, patiešām 100%, ābolu sulu ziemai. Šo sulu uzglabā vēsā, tumšā vietā.
Ābolu sula ziemai.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu sula ziemai. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus mazgā un atdala serdeni.
- Griež uz četrām daļām. Izlaižam cauri sulas spiedei, no iegūtās sulas atdalām putas.
- Ņemam katlu, ielejam sulu un liekam uz uguns. Ja āboli ir ļoti skābi, var pievienot cukuru līzd garša Jūs apmierinās.
- Līdz ko sula sāk vārīties slēdzam uzreiz laukā, lai sula nezaudē savas vitamīnu vērtības.
- Gatavojam pudeles, kurās liesim sulu. Pudeles kārtīgi mazgā un izkarsē. Kamēr pudeles vēl siltas pildām sulu iekšā, vākojam.
- Šādā veidā iegūsim ļoti vērtīgu un vitamīniem bagātu, patiešām 100%, ābolu sulu ziemai. Šo sulu uzglabā vēsā, tumšā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt