Abolu plātsmaize

Konditoreja 3 Pēdējais atjauninājums: May 14, 2020 Izveidots: Feb 24, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Abolu plātsmaize mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem.
  2. Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Pagatavo pārlejamo massu, ņem trauku un sakuļ olas ar krējumu, cukuru, vanilīnu un mazliet miltu, šo massu pārlej pāri plātsmaizei, pārkaisa ar cukuru un kanēlīti.
  3. Cep cepeškrāsni pie 175C apmēram 20 min. Lai labi garšo!

Abolu plātsmaize



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Abolu plātsmaize mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem.
  2. Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Pagatavo pārlejamo massu, ņem trauku un sakuļ olas ar krējumu, cukuru, vanilīnu un mazliet miltu, šo massu pārlej pāri plātsmaizei, pārkaisa ar cukuru un kanēlīti.
  3. Cep cepeškrāsni pie 175C apmēram 20 min. Lai labi garšo!

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.