- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Abolu plātsmaize mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem.
- Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Pagatavo pārlejamo massu, ņem trauku un sakuļ olas ar krējumu, cukuru, vanilīnu un mazliet miltu, šo massu pārlej pāri plātsmaizei, pārkaisa ar cukuru un kanēlīti.
- Cep cepeškrāsni pie 175C apmēram 20 min. Lai labi garšo!
Abolu plātsmaize
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Abolu plātsmaize mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem.
- Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Pagatavo pārlejamo massu, ņem trauku un sakuļ olas ar krējumu, cukuru, vanilīnu un mazliet miltu, šo massu pārlej pāri plātsmaizei, pārkaisa ar cukuru un kanēlīti.
- Cep cepeškrāsni pie 175C apmēram 20 min. Lai labi garšo!
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt