Ābolu mērce

Mērces 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 24, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Mērci pasniedz pie saldiem pudiņiem.
Kā pagatavot šo Ābolu mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus ar visu mizu sagriež pēc patikas gabalos un vāra ar ūdeni, līdz tie pilnīgi sašķīduši.
  2. Izberž caur sietiņu.
  3. Biezenim pieber cukuru, atšķaida ar ūdeni, sajauc ar sakultu olu dzeltenumu (var arī bez pēdējā iztikt).
  4. Pievieno lāsīti vīna.

Ābolu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Mērci pasniedz pie saldiem pudiņiem.
Kā pagatavot šo Ābolu mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus ar visu mizu sagriež pēc patikas gabalos un vāra ar ūdeni, līdz tie pilnīgi sašķīduši.
  2. Izberž caur sietiņu.
  3. Biezenim pieber cukuru, atšķaida ar ūdeni, sajauc ar sakultu olu dzeltenumu (var arī bez pēdējā iztikt).
  4. Pievieno lāsīti vīna.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.