- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Mērci pasniedz pie saldiem pudiņiem.
Kā pagatavot šo Ābolu mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus ar visu mizu sagriež pēc patikas gabalos un vāra ar ūdeni, līdz tie pilnīgi sašķīduši.
- Izberž caur sietiņu.
- Biezenim pieber cukuru, atšķaida ar ūdeni, sajauc ar sakultu olu dzeltenumu (var arī bez pēdējā iztikt).
- Pievieno lāsīti vīna.
Ābolu mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Mērci pasniedz pie saldiem pudiņiem.
Kā pagatavot šo Ābolu mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus ar visu mizu sagriež pēc patikas gabalos un vāra ar ūdeni, līdz tie pilnīgi sašķīduši.
- Izberž caur sietiņu.
- Biezenim pieber cukuru, atšķaida ar ūdeni, sajauc ar sakultu olu dzeltenumu (var arī bez pēdējā iztikt).
- Pievieno lāsīti vīna.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt