- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu kvass mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Svaigas vai kaltētas ābolu mizas pārlej ar ūdeni, uzvāra un patur dažas stundas, lai ievelkas, nokāš.
- Ja maz skābuma, pievieno citronskābi, sabrūninātu cukuru, atšķaidītu raugu un raudzē.
- Norūgušu pilda pudelēs un uzglabā vēsā pagrabā.
Ābolu kvass
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu kvass mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Svaigas vai kaltētas ābolu mizas pārlej ar ūdeni, uzvāra un patur dažas stundas, lai ievelkas, nokāš.
- Ja maz skābuma, pievieno citronskābi, sabrūninātu cukuru, atšķaidītu raugu un raudzē.
- Norūgušu pilda pudelēs un uzglabā vēsā pagrabā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt