Ābolu kvass

Dzērieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Sep 11, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu kvass mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Svaigas vai kaltētas ābolu mizas pārlej ar ūdeni, uzvāra un patur dažas stundas, lai ievelkas, nokāš.
  2. Ja maz skābuma, pievieno citronskābi, sabrūninātu cukuru, atšķaidītu raugu un raudzē.
  3. Norūgušu pilda pudelēs un uzglabā vēsā pagrabā.

Ābolu kvass



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu kvass mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Svaigas vai kaltētas ābolu mizas pārlej ar ūdeni, uzvāra un patur dažas stundas, lai ievelkas, nokāš.
  2. Ja maz skābuma, pievieno citronskābi, sabrūninātu cukuru, atšķaidītu raugu un raudzē.
  3. Norūgušu pilda pudelēs un uzglabā vēsā pagrabā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.