- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu un banānu biezeni savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus nomazgā, nomizo un sarīvē.
- Liek vārīt uz lēnas uguns (apmēram 20 min.) maisa, lai nepiedeg.
- Pievieno gabaliņos sagrieztus banānus un vēl pavāra.
- Tad kad banāni ir izšķīduši, pievieno cukuru. Maisot vāra vēl kādas 5 min., lai cukurs izšķīst. Gatavs.
- Pilda burciņās, uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti.
Ābolu un banānu biezenis.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu un banānu biezeni savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus nomazgā, nomizo un sarīvē.
- Liek vārīt uz lēnas uguns (apmēram 20 min.) maisa, lai nepiedeg.
- Pievieno gabaliņos sagrieztus banānus un vēl pavāra.
- Tad kad banāni ir izšķīduši, pievieno cukuru. Maisot vāra vēl kādas 5 min., lai cukurs izšķīst. Gatavs.
- Pilda burciņās, uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt