Ābolu un banānu biezenis.

Ievārījumi kompoti 6 Pēdējais atjauninājums: May 16, 2020 Izveidots: Aug 28, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu un banānu biezeni savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus nomazgā, nomizo un sarīvē.
  2. Liek vārīt uz lēnas uguns (apmēram 20 min.) maisa, lai nepiedeg.
  3. Pievieno gabaliņos sagrieztus banānus un vēl pavāra.
  4. Tad kad banāni ir izšķīduši, pievieno cukuru. Maisot vāra vēl kādas 5 min., lai cukurs izšķīst. Gatavs.
  5. Pilda burciņās, uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti.

Ābolu un banānu biezenis.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Ābolu un banānu biezeni savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus nomazgā, nomizo un sarīvē.
  2. Liek vārīt uz lēnas uguns (apmēram 20 min.) maisa, lai nepiedeg.
  3. Pievieno gabaliņos sagrieztus banānus un vēl pavāra.
  4. Tad kad banāni ir izšķīduši, pievieno cukuru. Maisot vāra vēl kādas 5 min., lai cukurs izšķīst. Gatavs.
  5. Pilda burciņās, uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.