Ābolu adžika

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: Jun 09, 2020 Izveidots: Sep 08, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Ābolu adžika mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus nomazgā, griež uz pusēm, izņem serdi un maļ gaļas maļamajā mašīnā.
  2. Mazgājam un attīrām atlikušos augus t.i. saldo piparu, burkānus, tomātus.
  3. Griežam tīkamos gabalos un arī maļam gaļas maļamajā mašīnā.
  4. Sīpolu smalki smalki sagriežam.
  5. Visu jaucam kopa un kārtīgi apmaisām un liekam vārīties uz lēnas uguns.
  6. Vāram apmēram 40 min.
  7. Pievienojam vārāmai masai beigās attīrītus smalcinātus ķiplokus un sarkano piparu. Pārmaisot vēl mirkli pavāram. apm. 10 min.
  8. Iegūto ābolu adžiku pildām iepriekš karsētas burkās un vākojam ciet.
  9. Uzglabā vēsā vietā.

Ābolu adžika



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Ābolu adžika mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus nomazgā, griež uz pusēm, izņem serdi un maļ gaļas maļamajā mašīnā.
  2. Mazgājam un attīrām atlikušos augus t.i. saldo piparu, burkānus, tomātus.
  3. Griežam tīkamos gabalos un arī maļam gaļas maļamajā mašīnā.
  4. Sīpolu smalki smalki sagriežam.
  5. Visu jaucam kopa un kārtīgi apmaisām un liekam vārīties uz lēnas uguns.
  6. Vāram apmēram 40 min.
  7. Pievienojam vārāmai masai beigās attīrītus smalcinātus ķiplokus un sarkano piparu. Pārmaisot vēl mirkli pavāram. apm. 10 min.
  8. Iegūto ābolu adžiku pildām iepriekš karsētas burkās un vākojam ciet.
  9. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.