Kā pagatavot šo Ābolu adžika mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež uz pusēm, izņem serdi un maļ gaļas maļamajā mašīnā.
Mazgājam un attīrām atlikušos augus t.i. saldo piparu, burkānus, tomātus.
Griežam tīkamos gabalos un arī maļam gaļas maļamajā mašīnā.
Sīpolu smalki smalki sagriežam.
Visu jaucam kopa un kārtīgi apmaisām un liekam vārīties uz lēnas uguns.
Vāram apmēram 40 min.
Pievienojam vārāmai masai beigās attīrītus smalcinātus ķiplokus un sarkano piparu. Pārmaisot vēl mirkli pavāram. apm. 10 min.
Iegūto ābolu adžiku pildām iepriekš karsētas burkās un vākojam ciet.
Uzglabā vēsā vietā.
Ābolu adžika
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Ābolu adžika mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež uz pusēm, izņem serdi un maļ gaļas maļamajā mašīnā.
Mazgājam un attīrām atlikušos augus t.i. saldo piparu, burkānus, tomātus.
Griežam tīkamos gabalos un arī maļam gaļas maļamajā mašīnā.
Sīpolu smalki smalki sagriežam.
Visu jaucam kopa un kārtīgi apmaisām un liekam vārīties uz lēnas uguns.
Vāram apmēram 40 min.
Pievienojam vārāmai masai beigās attīrītus smalcinātus ķiplokus un sarkano piparu. Pārmaisot vēl mirkli pavāram. apm. 10 min.
Iegūto ābolu adžiku pildām iepriekš karsētas burkās un vākojam ciet.