- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Viltotais zaķis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi gaļas mašīnā samaļ.
- Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus, kartupeļu cieti, sāli, ūdeni vai buljonu un visu samīca.
- No sagatavotās gaļas masas izveido garenu kukulīti un apviļā rīvmaizē.
- Liek cepeškrāsnī un apcep brūnu.
- Uz pannas uzlej buljonu un cep, pa reizei aplaistot, gatavu.
- Izcepto zaķi nedaudz atdzesē, tad sagriež šķēlēs un sakārto uz cepešbļodas.
Viltotais zaķis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Viltotais zaķis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi gaļas mašīnā samaļ.
- Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus, kartupeļu cieti, sāli, ūdeni vai buljonu un visu samīca.
- No sagatavotās gaļas masas izveido garenu kukulīti un apviļā rīvmaizē.
- Liek cepeškrāsnī un apcep brūnu.
- Uz pannas uzlej buljonu un cep, pa reizei aplaistot, gatavu.
- Izcepto zaķi nedaudz atdzesē, tad sagriež šķēlēs un sakārto uz cepešbļodas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt