- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta mēle saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas.
- Liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes, lauru lapas, piparus, sāli un uz lēnas uguns vāra mīkstu.
- Izvārītās mēles 5-10 minūtes iemērc aukstā ūdenī, neļaujot tām atdzist pilnīgi, novelk ādiņu.
- Sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā bļodā un pārlej ar sviestu.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Vārīta mēle
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta mēle saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas.
- Liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes, lauru lapas, piparus, sāli un uz lēnas uguns vāra mīkstu.
- Izvārītās mēles 5-10 minūtes iemērc aukstā ūdenī, neļaujot tām atdzist pilnīgi, novelk ādiņu.
- Sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā bļodā un pārlej ar sviestu.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt