Vārīta mēle

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 31, 2019 Izveidots: Jul 28, 2010
Vārīta mēle
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta mēle saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas.
  2. Liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes, lauru lapas, piparus, sāli un uz lēnas uguns vāra mīkstu.
  3. Izvārītās mēles 5-10 minūtes iemērc aukstā ūdenī, neļaujot tām atdzist pilnīgi, novelk ādiņu.
  4. Sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā bļodā un pārlej ar sviestu.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vārīta mēle



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta mēle saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas.
  2. Liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes, lauru lapas, piparus, sāli un uz lēnas uguns vāra mīkstu.
  3. Izvārītās mēles 5-10 minūtes iemērc aukstā ūdenī, neļaujot tām atdzist pilnīgi, novelk ādiņu.
  4. Sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā bļodā un pārlej ar sviestu.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (8 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.