Sautēti spināti un skābenes

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 18, 2019 Izveidots: Aug 12, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šo ēdienu pasniedz ar sagatavotām olām vai arī kā piedevu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot sautētus spinātus un skābenes mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Spinātus, skābenes izlasa, nogriež kātiņus, noskalo, notecina un ar nazi smalki sagriež.
  2. Sasmalcinātus spinātus un skābenes liek katliņā izkausētā sviestā, pielej nedaudz buljona, pieliek sasmalcinātus zaļumus, apsedz katliņu ar vāku un apmaisot, sautē mīkstus.
  3. Sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu un sāli.

Sautēti spināti un skābenes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šo ēdienu pasniedz ar sagatavotām olām vai arī kā piedevu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot sautētus spinātus un skābenes mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Spinātus, skābenes izlasa, nogriež kātiņus, noskalo, notecina un ar nazi smalki sagriež.
  2. Sasmalcinātus spinātus un skābenes liek katliņā izkausētā sviestā, pielej nedaudz buljona, pieliek sasmalcinātus zaļumus, apsedz katliņu ar vāku un apmaisot, sautē mīkstus.
  3. Sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu un sāli.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.