- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šo ēdienu pasniedz ar sagatavotām olām vai arī kā piedevu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot sautētus spinātus un skābenes mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Spinātus, skābenes izlasa, nogriež kātiņus, noskalo, notecina un ar nazi smalki sagriež.
- Sasmalcinātus spinātus un skābenes liek katliņā izkausētā sviestā, pielej nedaudz buljona, pieliek sasmalcinātus zaļumus, apsedz katliņu ar vāku un apmaisot, sautē mīkstus.
- Sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu un sāli.
Sautēti spināti un skābenes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šo ēdienu pasniedz ar sagatavotām olām vai arī kā piedevu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot sautētus spinātus un skābenes mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Spinātus, skābenes izlasa, nogriež kātiņus, noskalo, notecina un ar nazi smalki sagriež.
- Sasmalcinātus spinātus un skābenes liek katliņā izkausētā sviestā, pielej nedaudz buljona, pieliek sasmalcinātus zaļumus, apsedz katliņu ar vāku un apmaisot, sautē mīkstus.
- Sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu un sāli.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt