- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Saldskābā mērce saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētas plūmes un rozīnes nomazgā, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gatavas.
- Atdala kauliņus.
- Brūnajai mērcei pievieno plūmes, rozīnes, sarkano vīnu, sviestu un izkarsē.
- Pasniedz pe vārītiem putnu ēdienem.
Saldskābā mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Saldskābā mērce saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētas plūmes un rozīnes nomazgā, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gatavas.
- Atdala kauliņus.
- Brūnajai mērcei pievieno plūmes, rozīnes, sarkano vīnu, sviestu un izkarsē.
- Pasniedz pe vārītiem putnu ēdienem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt