Saldskābā mērce

Mērces 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Jul 27, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Saldskābā mērce saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētas plūmes un rozīnes nomazgā, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gatavas.
  2. Atdala kauliņus.
  3. Brūnajai mērcei pievieno plūmes, rozīnes, sarkano vīnu, sviestu un izkarsē.
  4. Pasniedz pe vārītiem putnu ēdienem.

Saldskābā mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Saldskābā mērce saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētas plūmes un rozīnes nomazgā, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gatavas.
  2. Atdala kauliņus.
  3. Brūnajai mērcei pievieno plūmes, rozīnes, sarkano vīnu, sviestu un izkarsē.
  4. Pasniedz pe vārītiem putnu ēdienem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.