- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes tomātu mērcē savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas reņģes sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli.
- Tad zivju gabaliņus apviļā miltos, liek sakarsētā eļļa un cep gatavus.
- Pēc tam tos sakārto dziļākā traukā kārtām ar tomātu mērci un atstāj vēsā telpā ievilkties 6-12 stundas.
- Tomātu mērces sagatvošana: Notīrītus burkānus, pētersīļus, selerijas saēvelē eļļā un apcep.
- Tad pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus un cepšanu turpina.
- Pusmīkstām saknēm pieliek tomātu biezeni, piparus, lauru lapas, nedaudz zivju buljona vai ūdens un vāra, līdz saknes mīkstas.
- Beidzot pēc garšas pieviieno sāli, cukuru, etiķi.
Reņģes tomātu mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes tomātu mērcē savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas reņģes sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli.
- Tad zivju gabaliņus apviļā miltos, liek sakarsētā eļļa un cep gatavus.
- Pēc tam tos sakārto dziļākā traukā kārtām ar tomātu mērci un atstāj vēsā telpā ievilkties 6-12 stundas.
- Tomātu mērces sagatvošana: Notīrītus burkānus, pētersīļus, selerijas saēvelē eļļā un apcep.
- Tad pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus un cepšanu turpina.
- Pusmīkstām saknēm pieliek tomātu biezeni, piparus, lauru lapas, nedaudz zivju buljona vai ūdens un vāra, līdz saknes mīkstas.
- Beidzot pēc garšas pieviieno sāli, cukuru, etiķi.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt