receptes

Reņģes tomātu mērcē

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 27, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes tomātu mērcē savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas reņģes sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli.
  2. Tad zivju gabaliņus apviļā miltos, liek sakarsētā eļļa un cep gatavus.
  3. Pēc tam tos sakārto dziļākā traukā kārtām ar tomātu mērci un atstāj vēsā telpā ievilkties 6-12 stundas.
  4. Tomātu mērces sagatvošana: Notīrītus burkānus, pētersīļus, selerijas saēvelē eļļā un apcep.
  5. Tad pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus un cepšanu turpina.
  6. Pusmīkstām saknēm pieliek tomātu biezeni, piparus, lauru lapas, nedaudz zivju buljona vai ūdens un vāra, līdz saknes mīkstas.
  7. Beidzot pēc garšas pieviieno sāli, cukuru, etiķi.

Reņģes tomātu mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes tomātu mērcē savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas reņģes sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli.
  2. Tad zivju gabaliņus apviļā miltos, liek sakarsētā eļļa un cep gatavus.
  3. Pēc tam tos sakārto dziļākā traukā kārtām ar tomātu mērci un atstāj vēsā telpā ievilkties 6-12 stundas.
  4. Tomātu mērces sagatvošana: Notīrītus burkānus, pētersīļus, selerijas saēvelē eļļā un apcep.
  5. Tad pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus un cepšanu turpina.
  6. Pusmīkstām saknēm pieliek tomātu biezeni, piparus, lauru lapas, nedaudz zivju buljona vai ūdens un vāra, līdz saknes mīkstas.
  7. Beidzot pēc garšas pieviieno sāli, cukuru, etiķi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.