- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Piena mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā vai uz pannas izkausē sviestu, pieliek kviešu miltus un maisot karsē, līdz tie paliek dzeltenigi.
- Pielej pienu, pievieno sāli, samaisa un vāra 5-10 minūtes.
- Piena mērci pasniedz pie dārzeņu, putraimu ēdieniem.
Piena mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Piena mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā vai uz pannas izkausē sviestu, pieliek kviešu miltus un maisot karsē, līdz tie paliek dzeltenigi.
- Pielej pienu, pievieno sāli, samaisa un vāra 5-10 minūtes.
- Piena mērci pasniedz pie dārzeņu, putraimu ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt