Piena mērce

Mērces 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Jul 27, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Piena mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā vai uz pannas izkausē sviestu, pieliek kviešu miltus un maisot karsē, līdz tie paliek dzeltenigi.
  2. Pielej pienu, pievieno sāli, samaisa un vāra 5-10 minūtes.
  3. Piena mērci pasniedz pie dārzeņu, putraimu ēdieniem.

Piena mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Piena mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā vai uz pannas izkausē sviestu, pieliek kviešu miltus un maisot karsē, līdz tie paliek dzeltenigi.
  2. Pielej pienu, pievieno sāli, samaisa un vāra 5-10 minūtes.
  3. Piena mērci pasniedz pie dārzeņu, putraimu ēdieniem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.