Liellopa cepetis

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa cepetis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumam atdala plēves, iespeķo, ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsaknes un cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un apgrozot, gatavu.
  3. Izceptu cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērci.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, vārītiem vai sautētiem dārzeņiem.

Liellopa cepetis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa cepetis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumam atdala plēves, iespeķo, ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsaknes un cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un apgrozot, gatavu.
  3. Izceptu cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērci.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, vārītiem vai sautētiem dārzeņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.