- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa cepetis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumam atdala plēves, iespeķo, ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsaknes un cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un apgrozot, gatavu.
- Izceptu cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērci.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, vārītiem vai sautētiem dārzeņiem.
Liellopa cepetis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa cepetis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumam atdala plēves, iespeķo, ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsaknes un cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un apgrozot, gatavu.
- Izceptu cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērci.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, vārītiem vai sautētiem dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt