- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Jēra gaļas un kāļu sautējums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos.
- Liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē.
- Pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti.
- Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
- Lej traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Jēra gaļas un kāļu sautējums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Jēra gaļas un kāļu sautējums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos.
- Liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē.
- Pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti.
- Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
- Lej traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt