Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem

Gaļas ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 28, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās.
  2. Pēc tam desiņas liek dziļākā traukā, pārlej ar ūdeni, kurā desiņas vārītas, un pasniedz ar sautētiem skābiem kāpostiem vai kartupeļu biezeni un tomātu mērci.

Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās.
  2. Pēc tam desiņas liek dziļākā traukā, pārlej ar ūdeni, kurā desiņas vārītas, un pasniedz ar sautētiem skābiem kāpostiem vai kartupeļu biezeni un tomātu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.