Buljons

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sacērt un nomazgā, uzliek ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls un ātri uzvāra, nosmeļ putas, tūliņ liek uz mazākas uguns.
  2. Pieliek klāt pirksta platumā gabalos sagrieztu un uz plīts melnu uzceptu pusi kāļa un pārējās saknes, veselu sīpolu, piemet piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
  3. Nokāš, nosmeļ taukus un tūliņ ari pasniedz galdā.

Buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sacērt un nomazgā, uzliek ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls un ātri uzvāra, nosmeļ putas, tūliņ liek uz mazākas uguns.
  2. Pieliek klāt pirksta platumā gabalos sagrieztu un uz plīts melnu uzceptu pusi kāļa un pārējās saknes, veselu sīpolu, piemet piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
  3. Nokāš, nosmeļ taukus un tūliņ ari pasniedz galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.