- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu sacērt un nomazgā, uzliek ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls un ātri uzvāra, nosmeļ putas, tūliņ liek uz mazākas uguns.
- Pieliek klāt pirksta platumā gabalos sagrieztu un uz plīts melnu uzceptu pusi kāļa un pārējās saknes, veselu sīpolu, piemet piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
- Nokāš, nosmeļ taukus un tūliņ ari pasniedz galdā.
Buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu sacērt un nomazgā, uzliek ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls un ātri uzvāra, nosmeļ putas, tūliņ liek uz mazākas uguns.
- Pieliek klāt pirksta platumā gabalos sagrieztu un uz plīts melnu uzceptu pusi kāļa un pārējās saknes, veselu sīpolu, piemet piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
- Nokāš, nosmeļ taukus un tūliņ ari pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt