Rīvētu kartupeļu un auzu pārslu pankūkas l

Sastāvs: 2 glāzes rīvētu kartupeļu, 1/2 glāzes auzu pārslu, 1 glāze piena, 3 olas, sāls, cukurs, taukvielas. Pagatavošana Kartupeļu masai nospiež sulu, pārlej uzvārītu pienu, iemaisa auzu pārslas un mīklu atstāj uzbriešanai. Olu baltumu ar nelielu sāls piedevu saputo un kopā ar olu dzeltenumiem iemaisa mīklā. Uz pannas sakarsētās taukvielās ar karoti liek nelielas pankūkas

Vārītu kartupeļu pankūkas ar sieru

Sastāvs: 2 glāzes vārītu kartupeļu masas, 2 olas, 4 ēdamkarotes rīvēta siera, 1/2 glāzes piena, 3 ēdamkarotes miltu, sāls, taukvielas. Pagatavošana Kartupeļu masā iemaisa pienu, olu dzeltenumus, sāli, rīvētu sieru un miltus. Olu baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā mīklā. Sakarsētās taukvielās ar karoti liek nelielas pankūciņas un apgrozot cep spilgti dzeltenas. Pasniedz ar sabrūnētu

Plānās pankūkas, pildītas ar gaļu

Sastāvs: 120 g piena,ūdens, 60 g kviešu miltu, 1/2 olas, 10 g tauku, 3 g cukura, sāls Pildījumam: 50 g liellopa gaļas, 10 g dūmota speķa, 15 g sīpolu, sāls, buljons. Pagatavošana Vārītu liellopa gaļu samaļ, pievieno sīki sagrieztu speķi, kas apcepts kopā ar sīpoliem, sāli, nedaudz buljona un samaisa. Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas