Raibās maizītes

Sastāvs: 200 g galda maizes, 50 g sviesta, 1 tēj.k. kaperu, 1 karote lociņu, 2 šķēles šķiņķa, 2 olas, 4 sardīnes, 4 šķēles teļa cepeša.

Pagatavošana

Maizi sagriež šķēlēs, uzziež sviestu, katru šķēli iedala ar vieglu zīmi 4 daļās. Olas novāra cietas, sakapā dzeltenemu un baltumu atsevišķi, notīrītās sardīnes sagriež smalkās strēmelītēs. Vienu daļu noliek ar olu baltumu un sakapātiem lociņiem, otru daļu ar teļa cepeti un sardīnēm, trešo daļu ar šķiņķi un ceturto daļu ar olu dzeltenumu un kāperiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt