Pupiņu pākstis ar sviestu

Sastāvs: 200 g pupiņu pākšu, 25 g sviesta, 5 g rīvmaizes, 1/5 citrona vai citronskābes, sāls

Pagatavošana

Dzeltenajām pupiņu pākstīm, kas vēl trauslas, pārlokot lūst, atgriež galiņu un līdz ar to novelk sānu dzīsliņu noSastāvs:

Pagatavošana

vienas malas, tad atgriež otru galiņu un novelk sānu dzīsliņu no otras malas. Tad veselas, nesagrieztas liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstas. Pēc tam ar putu smeļamo karoti izņem no novārījuma, sakārto lēzenā vai dziļākā traukā un pārlej ar sabrūninātu sviestu, kam pievienota rīvmaize, citrona sula pēc garšas. pasniedz brokastīs vai vakariņās.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt