Puķkāposti ar mēli un sēnēm

Sastāvs: 5—6 personām, 5—6 mazākas puķkāpostu galviņas, 50 gramu sviesta, 3 karotes samalta siera, 100 gramu vārītas, smalki sakapātas mēles, 100 grami smalki sakapāto sēņu, 1/2 karotes miltu, 1/3 l buljona, 4 karotes tomātu biezeņa, 50 gramu sviesta, sāls.

Pagatavošana

Notīrītus puķkāpostus novāra sālsūdenī mīkstus, labi nosusina uz sietiņa, ieliek iesviestotā cepamā bļodā un apkaisa ar berztu sieru. Virsū uzber vārītas mēles un sēņu kapājumu. Miltus iejauc aukstā buljonā un ar to aplej pildījumu, ko pēc tam vēl apkaisa ar atlikušo malto sieru un aplej ar tomātu biezeni un sasmalcināto sviestu. Ēdienu cep 10—15 minūtes labi karstā krāsnī un pasniedz galdā ar visu cepamo bļodu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt