Plānās pankūkas

Sastāvs: 120 g piena, 60 g kviešu miltu, 5 g sviesta, 3 g cukura, 1/2 olas, 10 g tauku, sāls.

Pagatavošana

Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā iesijā miltus, pielej pa daļām atlikušo pienu, izkausētu sviestu, samaisa vienveidīgu pašķidru mīklu un ļauj 25-30 minūtes stāvēt. Mīklu lej ar karoti pannas vienā malā sakarsētos taukos un, pagrozot pannu, ļauj mīklai notecēt pār visu pannu. Cep no abām pusēm gaiši brūnas pankūkas. Pēc tam saloka uz pusēm vai cetrām daļām, sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar ievārījumu, tēju vai kafiju.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt