Plānās pankūkas, pildītas ar gaļu

Sastāvs: 120 g piena,ūdens, 60 g kviešu miltu, 1/2 olas, 10 g tauku, 3 g cukura, sāls Pildījumam: 50 g liellopa gaļas, 10 g dūmota speķa, 15 g sīpolu, sāls, buljons.

Pagatavošana

Vārītu liellopa gaļu samaļ, pievieno sīki sagrieztu speķi, kas apcepts kopā ar sīpoliem, sāli, nedaudz buljona un samaisa. Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus samaisa. No sagatavotās mīklas cep plānās pankūkas, apcepot tikai no vienas puses. Uz pankūkas apcepto pusi liek gaļas pildījumu, satin un apcep. Tad sakārto traukā un pasniedz ar brūkleņu ievārījumu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt