Plānās pankūkas, pildītas ar dārzeņiem

Sastāvs: 120 g piena, ūdens, 60 g kviešu miltu, 1/2 olas, 10 g tauku, 3 g cukura, sāls. Pildījumam: 75 g sv. kāpostu, 25 g burkānu, 10 g tauku, 15 g sīpolu, 15 g tomātu biezeņa, 1/4 olas.

Pagatavošana

No sagatavotātās mīklas cep plānās pankūkas, apcepot tikai no vienas puses. Skaidiņās sarīvētus burkānus un sīki sagrieztus sīpolus kopā ar tomāru biezeni taukos apcep, pievieno salmiņos sasmalcinātus svaigus kāpostus, nedaudz buljona, sāli un sautē, līdz dārzeņi mīksti. Tad pievieno cieti novārītu, sakapātu olu un samaisa. Uz pankūkas apceptās puses liek pildījumu, satin un apcep. Pankūkas pasniedz ar skābu krējumu vai kausētu sviestu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt