Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu

Sastāvs: 120 g piena, 60 g kviešu miltu, 15 g tauku, 1/2 olas, 3 g cukura, sāls. Pildījumam: 50 g biezpiena, 15 g cukura, 1/4 olas, 10 g sk. krējuma, vanilīns.

Pagatavošana

Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu. Plānās pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu. Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abu sānu malas un satin. Pēc tam satītās pankūkas taukos apcep. Apceptās pankūkas sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru vai kanēli vai kausētu sviestu, skābu krējumu. Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vanilīnu, olas, skābu krējumu un samīca.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt