Pīrādziņi ar zivs pildījumu

Sastāvs: Mīklai: ola, sāls, 1/4 l piena, 400 g miltu, 200 g sviesta; pildījumam: 75 g rīsu, 25 g sviesta, 100 g sālīta laša, 4 olas. Cepot — tauki pēc vajadzības.

Pagatavošana

Ar olu, sāli, pienu, miltiem un saplūkātu sviestu pagatavo pīrāgu mīklu gluži kā pīrādziņiem ar gaļas pildījumu. Pildījumam rīsus savāra ūdenī mīkstus un sajauc ar sviestu, smalki sagrieztu sālīta laša gaļu un sakapātām cieti novārītām olām. Pīrādziņus apvāra karstos taukos iebrūnus un pasniedz galdā karstus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt