Pildīti bumbieri

5 bumbieri, 2 ēdamkarotes citronu vai cidoniju sulas, 300 g biezpiena, 50 g riekstu kodolu, 100 g salda krējuma, 2 ēdamkarotes cukura, rīvēta citrona miziņa, ogas vai ogu želeja rotā šanai.

Izvēlas gatavus, ne pārāk saldus cietas šķirnes bumbierus, bumbierus pārgriež uz pusēm, izdobj serdes vietu tā, lai dobuma varētu ievietot pildījumu, un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ divas reizes un samaisa ar 1 ēdamkaroti cukura, saldo krējumu saputo ar 1 ēdamkaroti cukura un kopa ar sasmalcinātiem riekstu kodoliem un rīvētu citrona miziņu pievieno biezpienam, veidojot viendabīgu masu. Ar šo biezpiena masu pilda bumbieru pusītes.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt