Pildīti āboli

6 lieli āboli, 120 g vārītas desas vai sutināta šķiņķa, 120 g* sarkanās saldās paprikas, 120 g ķiršu, 3 ēdamkarotes eļļas, sals, pipari, cidoniju vai citronu sula pēc garšas, 10 g sīpolu loku.
Nomazgātiem āboliem nogriež virsiņu, izdobj vidu. Desu vai šķiņķi un papriku sagriež nelielos kubiņos. Ķiršiem izņēm kauliņus, ogas sagriež 4 daļās. Ābola mīksto izdobto daļu sarīvē uz rupjas rīves. No eļļas, citronu vai cidoniju sulas, sals, pipariem un sīki sasmalcinātiem sīpollokiem gatavo mērci, ar to pārlej sagatavotos salātus, ļauj ievilkties apmēram 10 minūtes un pilda izdobtajos ābolos ar kaudzīti. Rota ar sarkanā paprikas strēmelītēm vai ķiršu ogām.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt