Pildīta teļa krūts

Sastāvs: 200 g. teļa krūts, 10 g. tauku, 10 g. sīpolu, 5 g. burkānu, 5 g. pētersīļu.

Pagatavošana

Teļa krūts gabalam atdala ribas un no biezākām vietām atgriež apmēram 50 g gaļas, ko vairākas reizes gaļas mašīna samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu. Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai buljonu un masu sastrādā, lai tā būtu vijīga. Teļa krūts gabalu ieberzē ar sāli, uzliek gaļas masu, satin un malas aizšuj ar baltu diegu. Cep kā teļa cepeti. Izceptai teļa krūtij izvelk diegus, sagriež šķēlēs un pasniedz ar brūno mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, ķirbju salātiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt