Pildīta teļa krūts 2

Sastāvs: 2 kg teļa krūts gabals, 600 gr. teļa gaļas, 3 olas, 100 gr. baltmaizes, sāls, pipari, sīpols, tauki.

Pagatavošana

Krūti nomazgā, izņem ribiņas un atplēš vaļā. Gaļu samaļ mašīnā, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sāli, piparus, vēl reiz samaļ, pielej 1/2 gl. ūdens, sāls pēc garšas, pilda teļa krūti, galu aizšuj. Krūti ierīvē ar sāli. uzliek karstos taukos uz pannas, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep brūnu un mīkstu. Nākama dienā izņem diegus, sagriež krūti plānās šķēlēs, sakārto uz bļodas. Garnē ar brūno aspiku, gurķiem, zaļumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt