Piena zupa ar kartupeļiem un zirņiem

Sastāvs: 1 l ūdens, 1 l piena, 1/2 glāzes kaltētu vai 1 glāze svaigu zirņu, 3 kartupeli, sāls, sviests, dilles.

Pagatavošana

Kaitētos zirņus izmērcē un liek vārīties aukstā ūdenī. Notīra kartupeļus, sagriež glītos gabaliņos un pievieno zirņiem, kad tie pusmīksti. Turpina vārīšanu, pievieno sāii. Kad zirņi un kartupeli mīksti, pielej pienu, uzvāra, pieliek sviestu, zaļumus. Ja Kaltēto zirņu vārāmais ūdens tumšs, to nolej, uzlej jaunu verdošu ūdeni un tikai tad pievieno kartupeļus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt