Mintāja fileja krējuma mērcē

Sastāvs: saldēts mintajs 1kg, krējums 5ed.k., milti panēšanai, eļļa cepšanai, sīpols, sāls, pipari, nedaudz ūdens, zaļumi.

Pagatavošana

Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli, sagriež gabaliņos, gabaliņus apviļā miltos un cepu ieeļļotā pannā, cepjot pasāla un papiparo, cepj no abām pusēm līdz zivs paliek nedaudz brūna, tad liek klāt iepriekš apceptos sīpolus, krējumu un var pašķaidīt ar uzkarsētu ūdeni, pievieno zaļumus.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Labu apetīti!

Mintāja <a  href=
fileja krējuma mērcē" width="300" height="200" /> Mintāja fileja krējuma mērcē

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt