Mīkstās piparkūkas

Sastāvs: 400 g sīrupa un medus, 100 g cukura, 100 g sviesta, 2 olas, 400 g kviešu miltu, 25 g rauga, garšvielas, rieksti.

Pagatavošana

Sīrupu, medu, cukuru un sviestu uzvāra. Verdošā masā ieber sasmalcinātas garšvielas un izsijātus kviešu miltus un sakuļ. Nedaudz atdzisušai mīklai pievieno sakultu olu, izšķīdinātu raugu, pārējos kviešu miltus un samaisa. Mīklu lej uz sagatavotas plātes apmēram 1-1,5 cm biezā plāksnē, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, pārkaisa sakapātus riekstus un cep vidējā siltumā. Atdzisušu sagriež iegarenos gabaliņos.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt