Menca ar kartupeļu biezeni

Sastāvs: 1 kg mencas, 2 l ūdens, sāls, 2 sīpoli, 5 - 6 pipargraudiņi, 3 karotes sviesta, pipari, 1 kg kartupeļu.

Pagatavošana

Sagatavotu mencu uzliek vārīties ar ūdeni, sāli, sīpoliem un pipargraudiņiem, pēc 15 min. to izņem, laukā, nodīrā, atdzisušu izasako, smalki sakapā un līdz ar izkausētu sviestu, sakapātiem novārītajiem sīpoliem un smalkajiem pipariem piejauc pēc attiecīgā priekšraksta pagatavotam kartupeļu biezenim. Biezeni ar piedevām labi samaisa, nogaršina, ja vajadzīgs, ar sāli, 10 min. vēl pavāra un dod karstu galdā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt