Meloņu un putnu gaļas kokteilis

Sastāvs: 200 g vārītas gaļas, 1 vārīta selerija, 1 ēdamkarote citronu sulas,, 100 g vārīta šķiņķa, 100 g ceptu baraviku, pipari, sāls, salātu lapas, 400 g meloņu, 4 ēd.k. majonēzes.

Pagatavošana

Melonēm atdala mizas, ēdamo daļu sagriež strēmelēs. Strēmelēs sagriež arī šķiņķi un putnu gaļu. Notīrītas selerijas sarīvē skaidās. Platās glāzēs ievieto salātu lapas, kārto grupās putnu gaļu, šķiņķi, baravikas, selerijas un melones. Visu pārlej ar majonēzi.

Meloņu vietā var izmantot saldus marinētus ķirbjus, majonēzi var aizstāt ar skābu krējumu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt