Medus kūka

Sastāvs: 500g medus, 75 g cukura, 1 paciņa vaniļas cukura, 100g sviesta, 2 ēdk. piena, 2 olas, 0,5 ēdk. kanēļa, 0,5 tējk. ingvera, 1tējk. kardamona, 1 tējk. kafijas, 500g miltu, 0,5 tējk. cep. pulvera, 50 g str. sagrieztas citrona miziņas, 100g sakapātu riekstu.

Pagatavošana

Rotājumam: Sastāvs: notīrītas mandeles, augļi, apvārīti sīrupā.

Pagatavošana

Glazūrai: Sastāvs: 50g cukura , 2 ēdk. ūdens.

Pagatavošana

Medu, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu un pienu silda, līdz cukurs izšķīst, tad atdzesē, iemaisa sasmalcinātas garšvielas, olas , miltus, cepamo pulveri, riekstus, citrona miziņu. Mīklu uzliek uz ietaukotas plāts, pārliek ar mandelēm , augļiem un cep. Medus kūku izņem no cepeškrāsns un vēl siltu pārziež ar cukura sīrupu(ūdeni savāra ar cukuru). Atdzisušu sagriez gabaliņos.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt